Werkwijze

KINDEREN LATEN GROEIEN EN BLOEIEN!
Kinderen bewust maken van wie ze van binnen zijn…

Als kindercoach werk ik zonder wachtlijsten of protocollen.

Er is altijd ruimte en tijd voor een gesprek of kennismaking!

Ben je benieuwd naar hoe ik de coaching vormgeef, lees dan verder.

Lekker (buiten) bewegen!
Tijdens de coachsessies doen we veel aan beweging. Kinderen hebben een natuurlijke drang tot bewegen. Tijdens het bewegen laat ik kinderen ervaren hoe krachtig ze van binnen zijn. Zo worden ze bewust van wie ze van binnen zijn. Het geeft zelfvertrouwen en plezier.

Tijdens de coachsessies gaan we ook regelmatig naar buiten. Door veel buiten in de natuur te zijn komen kinderen dichter bij hun eigen natuur. Ze voelen beter aan waar ze behoefte aan hebben. Er ontstaat vaak bijna vanzelf ontspanning! De natuur nodigt ook uit om prachtige dingen te ontdekken en te onderzoeken over jezelf.

Mijn coaching is gericht op de unieke, mooie eigenschappen van jullie kind, die krijgen alle aandacht. Dus niet het probleem. Zo creëren we samen een positieve, stevige en stabiele verandering!

Ouders direct betrokken
Ik betrek jullie, ouders, ook bij het traject. We gaan samen op pad naar de gewenste situatie voor jullie kind. Tijdens verschillende gesprekken die ik met jullie heb, geef ik waardevolle inzichten in de situatie rondom jullie kind. Waarom doet hij zoals hij doet? Welke behoefte zit er onder het gedrag? Verder stel ik jullie uiteraard regelmatig schriftelijk of telefonisch op de hoogte van de stappen die jullie kind zet. Wanneer ik het nodig vind, plan ik een tussentijds en/of afrondend gesprek in.

Hoe ziet een traject er uit bij Cirkel Kindercoaching?
w
Kennismakingsgesprek
Het eerste contact is meestal telefonisch of per email. We maken dan een afspraak voor een telefonische kennismaking of kennismaking in mijn praktijkruimte. We gaan in gesprek: waar loop je tegen aan? Wat de uitdaging ook is, je krijgt in ieder geval weer zicht op mogelijkheden. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur, is gratis en verplicht je tot niets.
i
Oriëntatiegesprek
We maken vervolgens een afspraak voor een oriëntatiegesprek. Voorafgaand aan dit gesprek stuur ik jullie een vragenformulier toe. Dat ontvang ik graag een paar dagen voor het oriëntatiegesprek ingevuld terug. Tijdens het oriëntatiegesprek gaan we aan de hand van dit formulier dieper in op de hulpvraag en wensen. Ik zal jullie al een eerste indruk geven over hoe het traject eruit zal zien. Dit oriëntatiegesprek vind plaats bij jullie thuis en duurt ongeveer 1,5 uur. De kosten hiervan zijn € 75,- maar worden in mindering gebracht als jullie doorgaan met het coachtraject. Na dit gesprek stuur ik een trajectvoorstel, geheel afgestemd op de hulpvraag en jullie kind.
Coaching
Als dit voorstel akkoord is, maken we afspraken voor de eerste coachsessies. De coachsessies zijn bij mij in de praktijk of buiten in het nabijgelegen park en duren gemiddeld anderhalf uur. Dit kan (in overleg met school) onder schooltijd zijn, maar ook na schooltijd. Er zijn gemiddeld 5 tot 10 coachsessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Dit is een gemiddelde. Hier kan uiteraard ook van afgeweken worden.
Vraag een gratis kennismakinggesprek aan!

Ik vertel je graag hoe ik je kind kan laten bloeien en groeien!

Vraag een gratis kennismakinggesprek aan!

Ik vertel je graag hoe ik je kind kan laten bloeien en groeien!