Werkwijze

Mensen bewust maken van wie ze van binnen zijn.

Als coachprofessional werk ik zonder wachtlijsten of protocollen.

Er is altijd ruimte en tijd voor een gesprek of kennismaking!

 

Tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking in mijn praktijk kijken we samen naar jouw situatie en naar wat jij nodig hebt om tot rust en in balans te komen.

Daarna hebben we telefonisch contact over het plan dat jou gaat helpen naar jouw wensen.

Als het van beide kanten goed voelt gaan we aan de slag! We spreken zoveel mogelijk af in de buitenlucht. En enkele keer is het passender om in mijn praktijk af te spreken omdat dat gezien de activiteit of het weer beter is.

In dit traject sta jij helemaal centraal. We zoomen in op jouw talenten en jouw voedingsbodem: wat zijn jouw talenten en drijfveren? Waar ga jij van ‘aan’? Wat heb jij nodig om ze te voelen en te integreren in je dagelijks leven?

Ik geloof namelijk dat wie jij van nature bent altijd aanwezig is in jou. Het punt is dat je gedurende je leven heel wat hindernissen en situaties meegemaakt hebt die ervoor gezorgd hebben dat je uit balans bent en dat je geen verbinding met hebt met wie jij van nature bent. Je lichaam geeft dat aan door signalen af te geven, zoals bijvoorbeeld:

  • je voelt je erg opgejaagd en rusteloos
  • je voelt je onzeker
  • je bent voortdurend bezig met wat anderen van je vinden of denken
  • je twijfelt en keuzes voor jezelf maken vind je lastig
  • je zoekt naar richting in het leven
  • Je hebt het gevoel geleefd te worden
  • Je cijfert jezelf weg
  • Je hebt langdurig last van een hoge hartslag, rugpijn, hoofdpijn zonder dat er sprake is van medische oorzaken

Samen onderzoeken we welke beperkende patronen en overtuigingen er zitten onder je gedrag. Wat heb jij nodig om je talenten weer aan te spreken in je dagelijks leven? Dat maken we samen inzichtelijk. Ik werk zoveel mogelijk ervaringsgericht. Dat betekent dat ik je positieve situaties laat ervaren. Ervaringen worden opgeslagen in je lichaamscellen. Die vergeet je nooit weer! Deze maken dat je echt weer gelooft in jezelf!

We verkeren zoveel mogelijk in de natuur omdat uit vele wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat je daar ruimte gaat voelen, in beweging komt en andere delen in je brein worden aangesproken. Dit helpt bij het uitzoomen uit je situatie, je creativiteit wordt gestimuleerd, ofwel je gaat het geheel anders doen! Je vindt zelf je oplossingen en je zet daadwerkelijk stappen richting je wens!

Uiteindelijk zul je zien dat je weer in je natuurlijke staat terecht bent gekomen. Je kunt weer ontspannen, plezier hebben en energie voelen in je dagelijks leven!

Anoniem
Linda is een ongelooflijk enthousiaste, gedreven vrouw!
moeder van G.
coachtraject

De parels uit het traject zijn mijn eigen bewustzijn dat iedereen is zoals hij is, ook mijn eigen zoon en dat ik goed moet opletten en luisteren naar wat hij aangeeft. Dat het niet allemaal nú opgelost hoeft te worden, maar dat het een proces is. Dat Linda heel scherp kan aangeven welke kwaliteiten onze zoon heeft en mij er zo ook weer op gewezen heeft. Linda is een ongelooflijk enthousiaste, gedreven vrouw met liefde voor kinderen, die in een oogwenk een vertrouwensrelatie bouwt met je kind en ervoor zorgt dat je kind iedere keer met heel veel zin naar haar toe gaat.

Judith
deelnemer inspiratiewandeling
Vanmorgen samen met Linda mijn gewonnen inspiratiewandeling gelopen. Wat hadden we een geluk met mooie weer. Heerlijk gewandeld en fijn gepraat. Het fijne vond ik vooral dat ze (voor mijn gevoel) zonder oordeel me soms net even anders laat kijken naar zaken waar ik tegenaan loop.
M. V.
deelnemer inspiratiewandeling
Dank je wel voor de leuke wandeling en het fijne gesprek dat we hadden.
Het is elke keer weer fijn om de natuur in te gaan. Dichtbij mezelf te blijven en hardop te kunnen uitspreken wat ik nu meemaak. Dat maakt dat ik kan voelen hoe het van binnen resoneert. Die ruimte geef jij en dat is mooi. Het ook stil mogen zijn en even alleen de elementen binnen laten komen en die leuke vogeltjes te volgen van boom tot boom :-). Het is waardevol om ook stil te kunnen zijn bij een ander.
Evelien K.
deelnemer inspiratiewandeling
“Ik heb het zeker als heel erg fijn ervaren om zo samen met jou een wandeling te maken.  Ik heb er zeker wel wat aan gehad. Vooral ook dat je me liet inzien dat ik meer ‘vertrouwen’ in mijn lieve dochter moet hebben, zeker naar de toekomst… en dat je niet weet hoe het loopt dus er nu ook zeker nog niet angstig over worden. Ook wat betreft werk was het fijn om van gedachten te wisselen, en de vraag die je bij mij neerlegde; ‘of ik ergens zou kunnen werken wat ik niet leuk vond… en wat dat dan met mij lichamelijk en geestelijk zou doen..’ hield mij erg bezig. Ook de spiegel die de heide voorhield… het leek allemaal zo ‘doods’ maar toch is het gaan bloeien, vond ik heel mooi.. en kon ik ook echt terug koppelen; nu voel ik me ‘doods’ maar ook ik ga wel weer bloeien.. Ga vooral zo door in de natuur, want dit past heel goed bij je en ik kan zien dat het je blij maakt! En dat werkt positief aanstekelijk!”
R. S.
coachtraject
“Ik ben zelf meer ontspannen. Ik hoef niet overal bovenop te zitten en kan ook dingen loslaten.
Je stelt open vragen, luistert goed. Je leert me om anders te kijken. Het moet niet persé zo, volgens regels.”
De geboorte in kaart sessie vond ik héél waardevol en bijzonder. Daar heb ik veel geleerd over het gedrag van mijn zoon en waarom hij zo doet.”
Traject ouders en zoon (anoniem)
Wij zijn zeer tevreden over het contact met Linda als coach. We hebben ervaren dat er goed werd uitgevraagd, er werd een duidelijk plan opgesteld en er was sprake van duidelijke communicatie en grote betrokkenheid. Wij hebben het traject als positief ervaren!
Vraag een gratis kennismakinggesprek aan!

Ik maak graag tijd voor jou, dus laten we kennismaken!

Vraag een gratis kennismakinggesprek aan!

Ik vertel je graag hoe ik je kind kan laten bloeien en groeien!