Werkwijze

KINDEREN LATEN BLOEIEN EN GROEIEN!
Kinderen bewust maken van wie ze van binnen zijn…

Lekker (buiten) bewegen!
Kinderen hebben een natuurlijke drang tot bewegen. Daarom geef ik tijdens de coachsessies alle ruimte hiervoor. Tijdens het bewegen laat ik kinderen hun zachte kracht ervaren. Zo worden ze bewust van wie ze van binnen zijn. Het geeft zelfvertrouwen en plezier.

Tijdens de coachsessies gaan we ook regelmatig naar buiten. Door veel buiten in de natuur te zijn komen kinderen dichter bij hun eigen natuur. Ze voelen beter aan waar ze behoefte aan hebben. Er ontstaat vaak bijna vanzelf ontspanning! De natuur nodigt ook uit om prachtige dingen te ontdekken en te onderzoeken over jezelf.

De activiteiten die we doen zijn afhankelijk van de interesse en de hulpvraag. Elk kind is uniek. Dus elk traject is anders. Ik speel in op de kwaliteiten en talenten die ik hoor, zie en voel bij jullie kind. Bewustwording hiervan is een hele belangrijke. Dus niet het probleem maar juist de unieke, mooie eigenschappen van jullie kind krijgen alle aandacht! Zo creëren we samen een positieve, stevige en stabiele verandering!

Ouders direct betrokken
Ik betrek de ouders ook bij het traject. We gaan samen op pad naar de gewenste situatie voor jullie kind. Tijdens verschillende gesprekken die ik met jullie heb geef ik jullie waardevolle inzichten in de situatie rondom jullie kind. Waarom doet hij zoals hij doet? Welke behoefte zit er onder het gedrag? Verder stel ik jullie uiteraard regelmatig schriftelijk of telefonisch op de hoogte van de stappen die jullie kind zet. Wanneer ik het nodig vind, plan ik een tussentijds en/of afrondend gesprek in.

Hoe ziet een traject er uit bij Cirkel Kindercoaching?
w
Kennismakingsgesprek
Het eerste contact is meestal telefonisch of per email. We maken dan een afspraak voor een telefonische kennismaking of kennismaking in mijn praktijkruimte. We gaan in gesprek: waar loop je tegen aan? Wat de uitdaging ook is, je krijgt in ieder geval weer zicht op mogelijkheden. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur, is gratis en verplicht je tot niets.
i
Oriëntatiegesprek
We maken vervolgens een afspraak voor een oriëntatiegesprek. Voorafgaand aan dit gesprek stuur ik jullie een vragenformulier toe. Dat ontvang ik graag een paar dagen voor het oriëntatiegesprek ingevuld terug. Aan de hand van dit formulier gaan we dieper in op de hulpvraag en de wensen. Ik zal ook informatie geven over mijn werkwijze en over hoe het traject eruit zal zien. Dit oriëntatiegesprek zal bij jullie thuis plaatsvinden. Het duurt ongeveer 1,5 uur en de kosten hiervan zijn € 75,-. Na dit gesprek stuur ik een trajectvoorstel, geheel afgestemd op jullie kind. Er zijn gemiddeld 5 tot 10 coachsessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Aangezien het dus een geheel op jullie kind afgestemd voorstel is, staan de kosten niet vast. Besluiten jullie met het trajectvoorstel akkoord te gaan, dan worden de kosten van het oriëntatiegesprek in mindering gebracht.
Coaching
Als dit voorstel akkoord is, maken we afspraken voor de eerste coachsessies. De coachsessies zijn bij mij in de praktijk of buiten in het nabijgelegen park en duren gemiddeld anderhalf uur. Dit kan (in overleg met school) onder schooltijd zijn, maar ook na schooltijd. De eerste sessies staan in het teken van kennismaken met elkaar en veiligheid en vertrouwen bieden. Dit zijn voor mij hele belangrijke kernwaarden in mijn praktijk. De laatste sessie is een feestelijke sessie. Hierin vier ik samen met jullie kind de stappen die hij/zij heeft gezet.
Vraag een gratis kennismakinggesprek aan!

Ik vertel je graag hoe ik je kind kan laten bloeien en groeien!

Vraag een gratis kennismakinggesprek aan!

Ik vertel je graag hoe ik je kind kan laten bloeien en groeien!