Vuurloopcirkel

DSC_3538

Open vuurloopcirkel 13 december 2019!

Over vuur lopen?! Ik had tot drie jaar geleden nog nooit gehoord over een vuurloop, laat staan dat ik had gedacht dat dit mogelijk zou zijn. Over gloeiend hete kolen lopen: waarom zou je? En: dat kan toch niet?! Via de coachopleiding bij Tori coach expertisecentrum kwam ik voor het eerst in aanraking met vuurlopen. Toen ik dit ritueel meemaakte was ik zó intens verrast door de energie die ik voelde en de kracht die in mij naar boven kwam, dat ik meteen wist dat ik hier meer mee ging doen!

De vuurloop is een oeroude ceremonie. Het bestaat al eeuwenlang en vinden plaats over de hele wereld, bijvoorbeeld in Sri Lanka, Tibet, India, Peru, Spanje, Griekenland, Hawaï, Fiji, Japan, Afrika, en Argentinië.  Zij doen dit meestal om spirituele groei door te maken. Om energie op te wekken, te helen, verbinding met voorouders te creëren of om het vuur te eren evenals het vuur in de mens zelf.

In onze westerse, mentale cultuur kennen wij dat niet. Vuur roept bij ons vooral angstige emoties op.  Terwijl vuur ook symbool staat voor energie, drijfveren, liefde en innerlijk vuur. Vuurlopen maakt het mogelijk dat jij de verbinding weer voelt met jouw passie en je innerlijke wijsheid. Dit is jouw natuurlijke staat van zijn!

Een vuurloopceremonie is meer dan over hete kolen lopen. We bouwen samen een houtstapel, maken fakkels, strooien onze wensen in het vuur, er is muziek en we nemen deel aan een uitgebreide workshop waarbij jouw verlangens, dromen en wensen centraal staan.

Of je nu daadwerkelijk over de hete kolen loopt of niet: dat doet er niet toe. De hele ceremonie maakt dat jouw innerlijke vlam weer gaat branden. Het zorgt voor een enorme dosis zelfvertrouwen, want je zet daadwerkelijk stappen – voorbij je angst – op weg naar jouw verlangen. Het is een helende en krachtige ervaring die je opslaat in je lichaam en nooit meer vergeet!

Inmiddels heb ik heel wat vuurloopervaringen opgedaan door zelf en samen met mijn gezin deel te nemen aan vuurloopworkshops. En zelf heb ik de vuurvogeltraining gevolgd bij Tori. Hiermee ben ik gecertificeerd vuurlooptrainer vanuit de Sundoortraditie.

Als gecertificeerd vuurlooptrainer organiseer ik (open) vuurlopen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ook integreer ik vuurlopen in mijn 1 op 1 coachingstrajecten. Het is ook mogelijk om voor groepen kinderen, jongeren en volwassenen een vuurloop bij mij aan te vragen. Bijvoorbeeld:

  • om een nieuwe fase/ stap te markeren, denk aan de overgang van groep 8 naar het voortgezet onderwijs
  • als symbolische bekroning om een behaald doel te markeren
  • voor verenigingen en bedrijven om passie te ervaren en op een verbindende manier stappen te zetten naar een gezamenlijk doel
  • voor gezinnen samen een bijzondere periode te markeren, en de verbinding met en het vertrouwen in elkaar te onderstrepen.

Hiervoor kun je contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken, ik maak de workshops namelijk geheel op maat.

 

De eerste open vuurloopcirkel staat gepland op vrijdag 13 december 2019 op Het Woldhuis – Woldhuis 11 in Apeldoorn

Inloop: 17.30 uur

Start: 18.00 uur

Einde: 22.00 uur.

Zet het vast in je agenda!

Deze vuurloop is toegankelijk voor iedereen die goed ter been is. Kinderen tot 8 jaar worden gedragen over het vuur en vanaf 8 jaar mogen ze zelfstandig de keuze maken om over het kolenpad lopen.

Tarief: € 75,00 per volwassene. Kinderen tot 18 jaar doen gratis mee.

Aanmelden: vul hieronder het aanmeldformulier in, dan volgt de rest vanzelf. Ik neem binnen 3 dagen contact met je op.