Vuurloop

DSC_3538

Over vuur lopen?! Ik had tot drie jaar geleden nog nooit gehoord over een vuurloop, laat staan dat ik had gedacht dat dit mogelijk zou zijn. Over gloeiend hete kolen lopen: waarom zou je?!! En: dat kan toch niet?!

Via de kindercoachopleiding bij Tori kindercoach expertisecentrum kwam ik voor het eerst in aanraking met vuurlopen. Toen ik dit ritueel meemaakte was ik zó intens verrast door de kracht die in mij naar boven kwam, dat ik meteen voelde: hier wil ik meer mee! Een vuurloopritueel is meer dan over hete kolen lopen. We bouwen samen een houtstapel, maken fakkels, strooien onze wensen in het vuur, en we nemen deel aan een uitgebreide workshop waarbij jouw verlangens, dromen en wensen centraal staan.

Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat je voorbij je denken gaat. Je krijgt weer verbinding met jouw innerlijke wijsheid. Jouw lichaam vertelt je wat je te doen staat. Dit is jouw natuurlijke staat van zijn!

Of je nu daadwerkelijk over de hete kolen loopt of niet: dat doet er niet toe. Er niet overheen lopen is net zo krachtig  als er wel overheen lopen. Het hele ritueel maakt dat jouw innerlijke vlam weer gaat branden. Het zorgt voor een enorme dosis zelfvertrouwen, want je zet daadwerkelijk stappen – voorbij je angst – op weg naar jouw verlangen. Het is een helende en krachtige ervaring die je opslaat in je lichaam en nooit meer vergeet!

Inmiddels heb ik heel wat vuurloopervaringen opgedaan door zelf en samen met mijn gezin deel te nemen aan vuurloopworkshops en door de gevolgde Sundoor Vuurlooptraining bij Tori Expertisecentrum.

Als gecertificeerd vuurlooptrainer organiseer ik een aantal keer per jaar een open vuurloop voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ook integreer ik vuurlopen in mijn 1 op 1 coachingstrajecten. Het is ook mogelijk om voor groepen kinderen, jongeren en volwassenen een vuurloop bij mij aan te vragen. Hiervoor kun je contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken, ik maak de workshops namelijk geheel op maat.

De eerste open vuurloop staat gepland op vrijdag 13 december 2019.  Deze zal vanaf eind van de middag starten en eindigen rond 21.00 uur. Exacte tijden volgen nog.

Zet het vast in je agenda!