Wandel en volg je eigen pad – individueel

 • Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt.
 • Op je werk heb je het niet naar je zin, het lukt je niet hier veranderingen in aan te brengen.
 • Je hebt behoefte aan verdieping in je leven.
 • Je wilt inzichten over de omgang met je kind(eren).
 • Je bent op zoek naar iemand die meedenkt over een privésituatie.
 • Je piekert veel en denkt in cirkels.
 • Je wilt inzicht over wat je nu écht wilt in je leven.
 • Je weet wel wat je wilt, maar durft niet in actie te komen, want: spannend!
 • Je hebt het idee dat je altijd voor anderen moet klaarstaan, je vergeet daarbij jezelf.

Als een of meerdere punten herkenbaar zijn voor jou, dan nodig ik jou van harte uit om deel te nemen aan een individueel wandelcoachtraject of een eenmalige individuele wandeling van een dagdeel.

Hiermee krijg je weer verbinding met je innerlijke kompas en weet je welke richting je op wilt. Je gaat letterlijk stappen zetten in de goede richting!

Waarom wandelen?

Het in de natuur zijn is bewezen stress-verlagend, ontspannend en inspirerend. Je stapt uit je dagelijkse doen gaat op avontuur. Je komt op plekken waar je nog niet eerder bent geweest. Daardoor kom je al gauw los van je zorgen en gedachtes. Op nieuwe plekken komen geeft nieuwe energie en misschien ook wat spanning omdat je de weg niet kent. Je spreekt je eigen wijsheid aan en dat geeft vertrouwen!

Wij mensen zijn niet gebouwd om lang achtereen te zitten. Letterlijk in beweging komen,  buiten vier muren zijn, helpt je om weer in contact met je voelen te komen. Onze wereld is sterk gericht op mentale processen. Ga je de natuur in dan worden andere delen van jou aangesproken en wakker gemaakt.  Je ziel krijgt weer voeding en dat maakt dat je bewust wordt van welke richting jij op wilt. Je hebt weer verbinding met je innerlijke kompas!

Dit alles in een prachtige, rustige, rijke en natuurlijke omgeving: de natuur als inspiratiebron!

Hoe gaat het in z’n werk?

In een vooraf afgesproken natuurgebied ontmoeten we elkaar. We lopen stukken samen en ik laat je ook stukken alleen lopen. Zo kun je zelf bezig met jouw eigen proces en heb je de mogelijkheid de puzzelstukjes op hun plek te laten vallen.

Onderweg doe je verschillende opdrachten om inzicht te krijgen in wat jij nodig hebt en welke stappen jij kunt gaan zetten. Die opdrachten kunnen bijvoorbeeld bestaan uit:

 • Visualisaties
 • Meditaties
 • Stiltemomenten
 • Creatieve werkvormen zoals bijv. tekenen en schrijven
 • Bewegingsoefeningen

Dit hangt echter helemaal af van jouw hulpvraag en wat we tegenkomen.

Wat levert dit jou op?

Je maakt weer contact met wie jij van nature bent. Je gaat de vicieuze cirkel zien waarin je jezelf klein houdt. Die vicieuze cirkel bestaat uit onder andere jouw belemmerende gedachtes en gedragspatronen. Ik help jou los te komen hiervan. Daardoor ga je weer ervaren wie jij van nature bent en wat jij nodig hebt. Je innerlijke vlammetje gaat weer branden!

Na afloop van de wandeling of het wandelcoachtraject heb je je ‘volg-mijn-eigen-pad’ in handen en weet je precies wat je te doen staat. Dat geeft je houvast maar ook een stok achter de deur.

Na twee weken neem ik opnieuw contact met je op om te sparren over waar je tegenaan bent gelopen, waar je nog hulp bij nodig hebt en wat het je gebracht heeft.

Op naar ontspanning, plezier en nieuwe energie!

Praktisch:

We trekken samen een dagdeel door de natuur, denk daarbij aan een afstand van ongeveer 5-12 km, afhankelijk van jouw wensen en wat jij nodig hebt.

We hebben vooraf telefonisch contact over

– jouw hulpvraag

– je lichamelijke conditie en bijzonderheden

– de plek waar we wandelen en elkaar zullen ontmoeten

– wat je mee moet nemen en vooral thuis moet laten

– telefoon: bij voorkeur uit!

 

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of aanmelden.

Vanmorgen samen met Linda mijn gewonnen inspiratiewandeling gelopen. Wat hadden we een geluk met mooie weer. Heerlijk gewandeld en fijn gepraat. Het fijne vond ik vooral dat ze (voor mijn gevoel) zonder oordeel me soms net even anders laat kijken naar zaken waar ik tegenaan loop.
Judith – deelnemer inspiratiewandeling
Dank je wel voor de leuke wandeling en het fijne gesprek dat we hadden.
Het is elke keer weer fijn om de natuur in te gaan. Dichtbij mezelf te blijven en hardop te kunnen uitspreken wat ik nu meemaak. Dat maakt dat ik kan voelen hoe het van binnen resoneert. Die ruimte geef jij en dat is mooi. Het ook stil mogen zijn en even alleen de elementen binnen laten komen en die leuke vogeltjes te volgen van boom tot boom :-). Het is waardevol om ook stil te kunnen zijn bij een ander.
M. V. – deelnemer inspiratiewandeling
Ik heb het zeker als heel erg fijn ervaren om zo samen met jou een wandeling te maken. De natuur werkte natuurlijk ook gigantisch mooi mee. Ik heb er zeker wel wat aan gehad. Vooral ook dat je me liet inzien dat ik meer ‘vertrouwen’ in mijn lieve dochter moet hebben, zeker naar de toekomst… en dat je niet weet hoe het loopt dus er nu ook zeker nog niet angstig over worden. Ook wat betreft werk was het fijn om van gedachten te wisselen, en de vraag die je bij mij neerlegde; ‘of ik ergens zou kunnen werken wat ik niet leuk vond… en wat dat dan met mij lichamelijk en geestelijk zou doen..’ hield mij erg bezig. Ook de spiegel die de heide voorhield… het leek allemaal zo ‘doods’ maar toch is het gaan bloeien, vond ik heel mooi.. en kon ik ook echt terug koppelen; nu voel ik me ‘doods’ maar ook ik ga wel weer bloeien.. Ga vooral zo door in de natuur, want dit past heel goed bij je en ik kan zien dat het je blij maakt! En dat werkt positief aanstekelijk!
Evelien K. – deelnemer inspiratiewandeling