Over mij

EVEN VOORSTELLEN..
LINDA KLEEFMAN:
verbinder – luisteraar – tikkeltje eigenwijs – natuur – anders kijken – vernieuwer – levensgenieter – vuur – enthousiast – houdt van diepgang – verantwoordelijk – gevoelig – nieuwsgierig – toegankelijk – verwonderaar – doorzetter

Begonnen in het onderwijs
In mijn werkzame leven heb ik dertien jaar met veel bezieling en passie voor de klas gestaan in het basisonderwijs. Ik hield van het contact met de kinderen en ouders. Kinderen een veilige en warme plek bieden in de klas was een uitgangspunt bij mij.

Helaas is in het onderwijs de laatste jaren de aandacht steeds meer verschoven naar prestaties, resultaten en cijfers. Kinderen ervaren hierdoor een steeds grotere druk om te voldoen aan alle verwachtingen. Op deze manier kunnen kinderen niet vanuit hun innerlijke drijfveren leren en leven. Eeuwig zonde!

Het onderwijs paste niet meer bij mij. Daarom ben ik gestopt als leerkracht en heb ik een andere, een echt helpende manier gevonden om kinderen en hun ouders te begeleiden.

Een eigen kindercoachpraktijk!
En dat doe ik via mijn eigen coachpraktijk: Cirkel Kindercoaching. De cirkel staat voor mij symbool als teken van verbinding. In mijn contacten met anderen zoek ik verbinding. Respect, oprechte aandacht en vertrouwen zijn daarbij voor mij hele belangrijke waarden. Maar die verbinding staat ook voor: contact hebben met je hele lichaam. Veel kinderen piekeren, twijfelen en ‘zitten in hun hoofd’. Het is ook belangrijk dat je voelt in je lichaam wat voor jóu belangrijk is.  Door beweging en veel buiten zijn krijgen kinderen weer verbinding met hun hele lichaam en leren ze steviger te staan en te staan voor zichzelf!

Als coachprofessional creëer ik verbinding door kinderen écht te zien. Zo voelen ze ze zich gehoord en begrepen. Een basisbehoefte! Ik zie kinderen dan ontspannen en groeien in hun zelfvertrouwen. Daar wil ik me hard voor maken!  Zonder oordeel ga ik met jullie kind aan de slag en zet ik zijn of haar kwaliteiten en talenten in het licht. Dit is zó ontzettend nodig in deze tijd en in deze wereld! Ik zie wat dit met kinderen doet. Hoe ze veranderen en groeien.

We gaan gezamenlijk aan de slag: op weg naar een stevige, blijvende en positieve verandering!

over-mij-01
Ik merkte dat ontdekken, onderzoeken en ervaren de beste manieren zijn waarop kinderen kunnen leren.
over-mij-02
Vraag een gratis kennismakinggesprek aan!

Ik vertel je graag hoe ik je kind kan laten bloeien en groeien!

Vraag een gratis kennismakinggesprek aan!

Ik vertel je graag hoe ik uw kind kan laten bloeien en groeien!