Over mij

EVEN VOORSTELLEN..
MIJN NAAM IS LINDA KLEEFMAN EN IK BEN EEN TROTSE MOEDER VAN DRIE JONGENS VAN VIER, ZES EN ACHT JAAR.

Begonnen in het onderwijs
In mijn werkzame leven heb ik dertien jaar met veel bezieling en passie voor de klas gestaan in het basisonderwijs. Ik hield van het contact met de kinderen en ouders. Kinderen een veilige en warme plek bieden in de klas was een uitgangspunt bij mij.

Ik merkte dat ontdekken, onderzoeken en ervaren de beste manieren zijn waarop kinderen kunnen leren. Naarmate de jaren verstreken merkte ik ook dat er steeds meer werd gevraagd van kinderen. Prestaties, resultaten en cijfers werden belangrijker. Dit staat tot op de dag van vandaag nog steeds centraal op veel reguliere scholen. Dat doet mij pijn omdat op deze manier de leerstof centraal staat in plaats van het kind. Veel talenten en kwaliteiten van kinderen worden hierdoor niet gezien.

ALLE kinderen aandacht geven, ze serieus nemen en laten ervaren dat ze gezien en gehoord worden werd een hele uitdaging in het zogenoemde ‘passend’ onderwijs. En dat is juist het meest belangrijke voor mij; dat zijn mijn drijfveren!

Daarom ben ik gestopt als leerkracht. Met het idee om nog steeds iets voor kinderen en ouders te kunnen betekenen, maar dan op een andere manier. Er kwam een prachtige kindercoachopleiding op mijn pad: Tori Expertisecentrum voor ondernemende kindercoaches en specialist in werkgeluk Daar werd duidelijk dat wat ik kinderen en ouders wil meegeven prachtig via een kindercoachpraktijk kan!

Nu mijn eigen kinderpraktijk!
Inmiddels ben ik met mijn eigen kindercoachpraktijk gestart: Cirkel Kindercoaching. De cirkel staat voor mij symbool als teken van verbinding. In mijn contacten met anderen zoek ik verbinding. Respect, openheid en vertrouwen zijn daarbij voor mij hele belangrijke waarden. Verbinding (de cirkel) is het uitgangspunt bij mijn werk als kindercoach.

Ik creeër verbinding door kinderen écht zien. Zo voelen ze ze zich gehoord en begrepen. Een basisbehoefte! Ik zie kinderen dan ontspannen en groeien in hun zelfvertrouwen. Daar wil ik me hard voor maken! Ik kijk verder dan het gedrag: ik onderzoek wat de behoefte onder het gedrag is. Zonder oordeel ga ik met jullie kind aan de slag en zet ik zijn of haar kwaliteiten en talenten in het licht. Zo geef ik ze de ruimte en het vertrouwen dat wat ze doen, denken en voelen goed is. Dit is zó ontzettend nodig in deze tijd en in deze wereld! Ik zie wat dit met kinderen doet. Hoe ze veranderen en groeien. We gaan gezamenlijk aan de slag: op weg naar een stevige, blijvende verandering!

Ik merkte dat ontdekken, onderzoeken en ervaren de beste manieren zijn waarop kinderen kunnen leren.
Vraag een gratis kennismakinggesprek aan!

Ik vertel je graag hoe ik je kind kan laten bloeien en groeien!

Vraag een gratis kennismakinggesprek aan!

Ik vertel je graag hoe ik uw kind kan laten bloeien en groeien!