Kampvuurcirkel

ash-blaze-blazing-752539

Vuur is een heel krachtig element. Het verwarmt, het verbindt en het geeft licht.

Vuur heeft brandstof nodig om te kunnen branden. Bij mensen is dat ook zo. Je innerlijk vuur geeft je levenskracht. Dat voel je vooral goed als je gemotiveerd en geïnspireerd bent. Dan zit je vol passie en enthousiasme en dat komt van binnenuit. Vuur heeft dus in alle opzichten een veranderend karakter, ofwel het transformeert: het creëert energie door materie in andere materie te veranderen. Jij verandert zelf ook als je ‘vuurtje’ brandt:  je bent iets nieuws aan het creëren.

En dat is precies wat ik deze zomer ook heb ervaren. Vuur doet iets met mij.  Het gevoel van samen zijn in de natuur, je energie voelen stromen, dat is wat ik jou ook zó graag wil laten ervaren!

Vuur kan ook vernietigen en verwoesten want we kunnen onszelf ook volledig opbranden. Dan heeft het vuur te lang gebrand of is er brandstof tekort geweest. Er is sprake van een burn- of bore-out. Daar hebben veel mensen mee te maken in onze maatschappij.

Het is de kunst om jou vlammetje de juiste hoeveelheid brandstof ofwel energie te geven zodat hij blijft branden. Vuur reageert op energie. Bij mensen werkt dat ook zo. We hebben verbinding met anderen nodig. De laatste decennia gebeurt dat veel online. Dat hoort niet bij écht contact maken. Bij echte ontmoetingen is er sprake van energie-uitwisseling. Dat maakt je opgewekt en blij! We hebben in deze tijd vooral echte ontmoetingen nodig!

 

Om dit alles in jou wakker te maken organiseer ik zaterdagavond 19 oktober een kampvuurcirkel! En ik nodig jou daar van harte voor uit!

We komen op een avond samen in een cirkel rondom het vuur. Daarmee alleen al wordt er in jou iets ‘aan’ gezet, iets wakker gemaakt.

Tijdens deze avond zal het thema JOUW INNERLIJK VUUR centraal staan.

 

Voor wie:

Iedereen, mannen en vrouwen, vanaf 25 jaar.

 

Praktisch:

Datum: zaterdagavond 19 oktober. Tijd volgt nog.

Locatie: Regio Apeldoorn. Exacte plaats volgt nog.

Tarief: € 25,00

Hoe ziet het er verder uit:

  • kennismaken en elkaar ontmoeten
  • samen delen van ervaringen
  • inspiratie vanuit mijn Cirkel-methode
  • visualisatie-oefening
  • mogelijkheid voor een gezellige na-zit

Bij een kampvuur-cirkel is brandstof van belang, dus ook voor voeding (eenvoudige gezonde hapjes en drankjes) voor de innerlijke mens wordt gezorgd!

 

Het effect hiervan op jou:
  • nieuwe ontmoetingen en contacten
  • een avond vol verbinding, plezier en gezelligheid
  • je bent geïnspireerd geraakt en voelt weer nieuwe energie stromen
  • een brandend innerlijk vlammetje
  • nieuwe ideeën om het innerlijke vlammetje brandend te houden

Voel je welkom om hierbij aan te sluiten!

 

Kom jij ook het vuurtje in jezelf weer aanwakkeren?

Neem via onderstaand formulier contact op om je aan te melden of meer informatie op te vragen.

Vuurloopcirkel