Je geboorte in kaart

Laat jouw kind gedrag zien waar je moeilijk grip op krijgt? Grote kans dat de oorsprong ligt in de prenatale periode, de geboorte zelf of de eerste maanden na de geboorte.

Ieder mens heeft een geboorteverhaal. Dit verhaal begint al in de buik van de moeder. De omstandigheden in de buik en de manier waarop je geboren wordt, zegt veel over hoe je de rest van je leven zal ervaren. Het geeft waardevolle informatie over je gedrag, je karakter en over waarom je doet zoals je doet.
Als je in kaart hebt wat er in de periode rond de geboorte gebeurd is (rond jouw eigen geboorte of die van je kind) ontstaat er begrip voor het gedrag en zie je wat je kind nu echt nodig heeft. Dit zal een positief effect hebben op jullie communicatie!

Er zullen ontelbaar veel puzzelstukjes op hun plek vallen!

Een voorbeeld uit een ervaring van mijzelf met deze kaarten:
een van mijn kinderen is flink later dan de uitgerekende datum geboren. Hij wilde nog niet zichtbaar worden. Nu begrijp ik ook beter waarom hij moeite heeft om in de volle belangstelling te staan. Ik kan hem met dit inzicht nu beter begrijpen en begeleiden. Dit geeft ons allebei rust!

 

Een ‘Geboorte in kaart’ V.I.P. gesprek duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur waarbij ik alle aandacht voor jou en het geboorteverhaal heb.

Investering: €75,00.

Maak een afspraak: