Je geboorte in kaart

Wat herken jij van onderstaande gedragskenmerken:

 

steeds opnieuw aansporing nodig hebben

moeite met keuzes maken

vaak een gevoel van angst of onzekerheid

moeite met het aangaan van relaties

de neiging hebben hard te moeten werken

moeite hebben met nieuwe situaties

opgejaagd voelen

onrustig gedrag, sterke drang tot bewegen

 

Al deze kenmerken hebben te maken met de periode waarin jij gevormd bent, namelijk de tijd rond je geboorte.

Als je steeds opnieuw worstelt met bepaalde situaties, dan is het heel zinvol eens naar de periode rond je geboorte te kijken. Daar ligt dé informatie over waarom je je toch steeds zo voelt of zo gedraagt.

Meer dan 30 jaar onderzoek heeft uitgewezen dat dat de oorsprong hiervan ligt in de prenatale periode, de geboorte zelf of de eerste maanden na de geboorte.

Hoe ben jij / is jouw kind geboren? Wat is het verhaal?

Ieder mens heeft een geboorteverhaal. Dit verhaal begint al in de buik van de moeder. De omstandigheden in de buik en de manier waarop je geboren wordt, zegt alles over hoe je de rest van je leven zal ervaren. Het is de basis van ons leven, hier begint alles! De oorsprong van je gedrag, je karakter en waarom je doet zoals je doet zit in je geboorteverhaal!

Als je in kaart hebt wat er in de periode rond de geboorte gebeurd is (rond jouw eigen geboorte of die van je kind) ontstaat er begrip voor het gedrag, weet je wat je nodig hebt om uit ‘het gedoe’ te stappen en verandering te bewerkstelligen!

 

Er zullen ontelbaar veel puzzelstukjes op hun plek vallen!

 

Een voorbeeld uit een ervaring van mijzelf met deze kaarten:
een van mijn kinderen is flink later dan de uitgerekende datum geboren. Hij wilde nog niet zichtbaar worden. Nu begrijp ik ook beter waarom hij moeite heeft om in de volle belangstelling te staan. Ik weet dat hij voor dit soort dingen tijd nodig heeft. Ik kan hem met dit inzicht nu beter begrijpen en begeleiden. Dit geeft ons allebei rust!

 

Hoe is het leven van jouw kind of van jouzelf gestart?

 

Een ‘Geboorte in kaart’ V.I.P. gesprek is een individueel gesprek en duurt gemiddeld 2 uur waarbij alle aandacht voor jou en het geboorteverhaal is.

Investering: €105,00.

Meld je nu aan voor dit bijzondere gesprek! Je geeft jezelf en/of je gezin hier een heel waardevol én levensveranderend cadeau mee!

 

Maak een afspraak: