Je geboorte in kaart

Laat jouw kind gedrag zien waar je moeilijk grip op krijgt? Meer dan 30 jaar onderzoek heeft uitgewezen dat dat de oorsprong hiervan ligt in de prenatale periode, de geboorte zelf of de eerste maanden na de geboorte.

Ieder mens heeft een geboorteverhaal. Dit verhaal begint al in de buik van de moeder. De omstandigheden in de buik en de manier waarop je geboren wordt, zegt alles over hoe je de rest van je leven zal ervaren. Het is de basis van ons leven, hier begint alles! De oorsprong van je gedrag, je karakter en waarom je doet zoals je doet zit in je geboorteverhaal!

Als je in kaart hebt wat er in de periode rond de geboorte gebeurd is (rond jouw eigen geboorte of die van je kind) ontstaat er begrip voor het gedrag en zie je wat je kind nu echt nodig heeft. Dit zal direct een positief en diepgaand effect hebben op het gedrag van je kind!

 

Er zullen ontelbaar veel puzzelstukjes op hun plek vallen!

 

Een voorbeeld uit een ervaring van mijzelf met deze kaarten:
een van mijn kinderen is flink later dan de uitgerekende datum geboren. Hij wilde nog niet zichtbaar worden. Nu begrijp ik ook beter waarom hij moeite heeft om in de volle belangstelling te staan. Ik weet dat hij voor dit soort dingen tijd nodig heeft. Ik kan hem met dit inzicht nu beter begrijpen en begeleiden. Dit geeft ons allebei rust!

 

Een ‘Geboorte in kaart’ V.I.P. gesprek is een individueel gesprek duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur waarbij ik alle aandacht voor jou en het geboorteverhaal heb.

Investering: €90,00.

 

Hoe is het leven van jouw kind of van jouzelf gestart?

 

Meld je nu aan voor dit bijzondere gesprek! Je geeft jezelf en/of je gezin hier een heel waardevol én levensveranderend cadeau mee!

 

Maak een afspraak: