Ervaringen

ERVARINGEN VAN OUDERS EN WORKSHOPDEELNEMERS
Het maakt mij trots als kinderen na mijn coaching weer stralend en krachtig de wereld ingaan!
Of als deelnemers van mijn workshops weer vol met inspiratie aan de slag kunnen.
Een aantal reacties van coach- of workshopervaringen:
Ouders
Ouders van G.

Vanuit onze kant kunnen we zeggen dat het overduidelijk is dat hij het vanaf het eerste moment heerlijk vindt om naar je toe te gaan. Hij vertelt iedere dag wel over iets dat ie bij jou heeft gedaan. Zelf is hij tegenwoordig overal goed in; hij noemt geregeld iets als; `dat kan ik heel goed` of `daar ben ik de beste in`. Dat zijn dingen die we hem niet vaak hebben horen zeggen.

 

Voor sinterklaas kreeg hij een groot legopakket, en dat heeft hij voor het eerst nagenoeg zelfstandig in elkaar geknutseld, ook zonder dat we daar dan steeds naast hoeven zitten. Je ziet hem daarvan groeien, en je ziet hem er heel veel plezier in hebben, zoveel dat hij zelfs zijn beeldschermtijd daarvoor heeft opgeofferd. Dat kennen we niet van hem. Overigens gaf juf ook aan dat hij goed in zijn vel lijkt te zitten, een bevestiging van wat wij ook zien. We zijn dus blij met hoe dit traject lijkt te verlopen en hopen nog even voort te mogen.

Blije ouders

Mijn kind voelde zich blij bij Linda. Hij ging graag naar haar toe en voelde zich speciaal en bijzonder door alle aandacht. Ik ben blij dat mijn kind zich uit over zorgen en angsten. Ik ben erg blij dat ik het samenwerkingsverband met Linda ben aangegaan.Ik zal Linda als kindercoach aanraden bij anderen vanwege de zorg op maat. Duidelijke communicatie. Linda kreeg duidelijk waar de schoen wrong en presenteerde een aanpak hierop gericht. Ze voerde deze aanpak ook uit. Linda neemt haar werk als kindercoach heel serieus. Ik liet mijn kind met een gerust gevoel bij haar achter.

De parels uit het traject zijn mijn eigen bewustzijn dat iedereen is zoals hij is, ook mijn eigen zoon en dat ik goed moet opletten en luisteren naar wat hij aangeeft. Dat het niet allemaal nú opgelost hoeft te worden, maar dat het een proces is. Dat Linda heel scherp kan aangeven welke kwaliteiten onze zoon heeft en mij er zo ook weer op gewezen heeft. Linda is een ongelooflijk enthousiaste, gedreven vrouw met liefde voor kinderen, die in een oogwenk een vertrouwensrelatie bouwt met je kind en ervoor zorgt dat je kind iedere keer met heel veel zin naar haar toe gaat.

Judith

Vanmorgen samen met Linda mijn gewonnen inspiratiewandeling gelopen. Wat hadden we een geluk met mooie weer. Heerlijk gewandeld en fijn gepraat. Het fijne vond ik vooral dat ze (voor mijn gevoel) zonder oordeel me soms net even anders laat kijken naar zaken waar ik tegenaan loop.

M. V.
Homepage
Dank je wel voor de leuke wandeling en het fijne gesprek dat we hadden.
Het is elke keer weer fijn om de natuur in te gaan. Dichtbij mezelf te blijven en hardop te kunnen uitspreken wat ik nu meemaak. Dat maakt dat ik kan voelen hoe het van binnen resoneert. Die ruimte geef jij en dat is mooi. Het ook stil mogen zijn en even alleen de elementen binnen laten komen en die leuke vogeltjes te volgen van boom tot boom :-). Het is waardevol om ook stil te kunnen zijn bij een ander.
Deelnemers workshops
Deelnemer workshop

Ik vond de variatie van luisteren en doen erg leuk. Gezellig! Jij bent een sprankelende persoonlijkheid.

Deelnemer workshop

Een parel uit deze workshop was hoe een 9-jarige de wereld ziet.

Deelnemer workshop

Je bent erg enthousiast en inspireert zo. Geeft stof tot nadenken.

Deelnemer workshop

Het is even ‘stilstaan bij’ waardoor je inzichten en inspiratie opdoet.

Vraag een gratis kennismakinggesprek aan!

Ik vertel je graag hoe ik je kind kan laten bloeien en groeien!

Vraag een gratis kennismakinggesprek aan!

Ik vertel je graag hoe ik je kind kan laten bloeien en groeien!