Ervaringen

ERVARINGEN VAN OUDERS EN WORKSHOPDEELNEMERS
Het maakt mij trots als kinderen na mijn coaching weer stralend en krachtig de wereld ingaan!
Of als deelnemers van mijn workshops weer vol met inspiratie aan de slag kunnen.
Een aantal reacties van coach- of workshopervaringen:
moeder van G.
coachtraject

De parels uit het traject zijn mijn eigen bewustzijn dat iedereen is zoals hij is, ook mijn eigen zoon en dat ik goed moet opletten en luisteren naar wat hij aangeeft. Dat het niet allemaal nú opgelost hoeft te worden, maar dat het een proces is. Dat Linda heel scherp kan aangeven welke kwaliteiten onze zoon heeft en mij er zo ook weer op gewezen heeft. Linda is een ongelooflijk enthousiaste, gedreven vrouw met liefde voor kinderen, die in een oogwenk een vertrouwensrelatie bouwt met je kind en ervoor zorgt dat je kind iedere keer met heel veel zin naar haar toe gaat.

Judith
deelnemer inspiratiewandeling
Vanmorgen samen met Linda mijn gewonnen inspiratiewandeling gelopen. Wat hadden we een geluk met mooie weer. Heerlijk gewandeld en fijn gepraat. Het fijne vond ik vooral dat ze (voor mijn gevoel) zonder oordeel me soms net even anders laat kijken naar zaken waar ik tegenaan loop.
M. V.
deelnemer inspiratiewandeling
Dank je wel voor de leuke wandeling en het fijne gesprek dat we hadden.
Het is elke keer weer fijn om de natuur in te gaan. Dichtbij mezelf te blijven en hardop te kunnen uitspreken wat ik nu meemaak. Dat maakt dat ik kan voelen hoe het van binnen resoneert. Die ruimte geef jij en dat is mooi. Het ook stil mogen zijn en even alleen de elementen binnen laten komen en die leuke vogeltjes te volgen van boom tot boom :-). Het is waardevol om ook stil te kunnen zijn bij een ander.
Evelien K.
deelnemer inspiratiewandeling
“Ik heb het zeker als heel erg fijn ervaren om zo samen met jou een wandeling te maken.  Ik heb er zeker wel wat aan gehad. Vooral ook dat je me liet inzien dat ik meer ‘vertrouwen’ in mijn lieve dochter moet hebben, zeker naar de toekomst… en dat je niet weet hoe het loopt dus er nu ook zeker nog niet angstig over worden. Ook wat betreft werk was het fijn om van gedachten te wisselen, en de vraag die je bij mij neerlegde; ‘of ik ergens zou kunnen werken wat ik niet leuk vond… en wat dat dan met mij lichamelijk en geestelijk zou doen..’ hield mij erg bezig. Ook de spiegel die de heide voorhield… het leek allemaal zo ‘doods’ maar toch is het gaan bloeien, vond ik heel mooi.. en kon ik ook echt terug koppelen; nu voel ik me ‘doods’ maar ook ik ga wel weer bloeien.. Ga vooral zo door in de natuur, want dit past heel goed bij je en ik kan zien dat het je blij maakt! En dat werkt positief aanstekelijk!”
Evelien van Lohuizen
coachtraject

Linda, wat ben je toch goed bezig, je gaat overal heen om van anderen te leren. Dit neem je allemaal mee tijdens je geweldige coaching met de kinderen en volwassenen. Wat je bereikt hebt bij Dustin is echt geweldig en inderdaad die labels zijn verschrikkelijk en vaak onterecht. Wat iedereen eens moet leren kijk naar het kind en stel vragen aan de ouders. Zij weten het antwoord meestal al wel en dit is wat jij gelukkig bij ons deed. Jij keek naar hoe Dustin echt is ipv zijn gedrag benoemen zoals alle andere hulpverleners die we gehad hebben.

 

R. S.
coachtraject
“Ik ben zelf meer ontspannen. Ik hoef niet overal bovenop te zitten en kan ook dingen loslaten.
Je stelt open vragen, luistert goed. Je leert me om anders te kijken. Het moet niet persé zo, volgens regels.”
De geboorte in kaart sessie vond ik héél waardevol en bijzonder. Daar heb ik veel geleerd over het gedrag van mijn zoon en waarom hij zo doet.”
Traject ouders en zoon (anoniem)
Wij zijn zeer tevreden over het contact met Linda als coach. We hebben ervaren dat er goed werd uitgevraagd, er werd een duidelijk plan opgesteld en er was sprake van duidelijke communicatie en grote betrokkenheid. Wij hebben het traject als positief ervaren!
Deelnemers workshops
Deelnemer workshop

Ik vond de variatie van luisteren en doen erg leuk. Gezellig! Jij bent een sprankelende persoonlijkheid.

Deelnemer workshop

Je bent erg enthousiast en inspireert zo. Geeft stof tot nadenken.

Vraag een gratis kennismakinggesprek aan!

Ik vertel je graag hoe ik je kind kan laten bloeien en groeien!

Vraag een gratis kennismakinggesprek aan!

Ik vertel je graag hoe ik je kind kan laten bloeien en groeien!