Buitensessie

Buitensessie i.c.m. verhuis- en verjaardagsactie

 

De maanden en weken voor de zomervakantie kenmerken zich vaak door vermoeidheid, drukte en in de overlevingsstand staan.
We rennen van hot naar her, van verjaardag naar etentje naar barbeque en eindfeest. Ondertussen gaat school, werk, gezin en huishouden ook gewoon door. En we zouden bijna vergeten dat er nog wat aan vakantievoorbereidingen gedaan moet worden.
Met de wenkbrauwen op de knieën slepen we ons de zomervakantie in.

Is dat normaal? Nee!
Kan dat anders? Ja!

Vaak weet je ook wel dat het niet gezond is zo overspannen de vakantie in te rollen. Elke keer nemen je jezelf voor het dit jaar echt anders te doen. Om er na een paar weken achter te komen dat je je toch wel heel erg moe, opgejaagd en prikkelbaar voelt en tot de conclusie komt dat het wéér niet is gelukt.

Logisch ook! Het zijn blinde vlekken. Die zie je zelf niet. En als je ze al ziet is het een enorme kunst om daar iets aan te veranderen. Het kost je al veel energie de dagen door te komen, laat staan dat je dan ook nog iets aan jezelf moet veranderen: nóg meer energie weg!

Het goede nieuws is dat deze verandering juist geen energie hoeft te kosten maar juist energie kan opleveren! Het heeft alles te maken met luisteren naar je lichaam en intuïtie. Jouw natuurlijke staat van zijn.
Hoe dan??? Hoor ik je denken.
Tijdens een heerlijke individuele buitensessie maak ik jou graag bewust van wat je nu meteen al kan doen om met meer ontspanning deze weken door te komen.

De maand juli is een echte feestmaand voor mij:
–  het betrekken van een nieuwe praktijkruimte,
–  mijn verjaardag
–  Cirkel Kindercoaching bestaat 2 jaar
Daar horen dus ook feestelijke tarieven bij!
En: feest vieren doe je nooit alleen, daarom deze buiten-gewone-actie!
Ik nodig je dan ook van harte uit je aan te melden voor deze heerlijke individuele buitensessie voor een zeer feestelijk tarief!

Praktische info:
Wanneer: In de week van 8, 15 en 22 juli
Waar: natuurgebied Het Leesten nabij Apeldoorn (type in google maps: kiosk De Ugchelse Berg)
Hoe lang: 1 uur
Normaal tarief: € 69,00

Aangezien je hierna niet meer ‘normaal’ doet oftewel niet meer hetzelfde doet als je altijd deed, heb ik een eenmalig feesttarief € 39,00
Deze geldt tot en met mijn verjaardag 12 juli! Daarna gaat het tarief weer omhoog naar normaal.

Meld je aan door een mail te sturen naar: linda@cirkelkindercoaching.nl